Har du problemer med tette rør og avløp? Da kan vi hjelpe deg. Eidskog og Kongsvinger Septik har lang erfaring med rørspyling. Les mer om oss her.

Tette rør eller avløp kan gjøre at vannet i vasken eller på toalettet ikke renner ut som det skal, eller at det begynner å lukte vondt fra slukene.

Dette kan komme av at det har dannet seg fett i rørene eller at det har blitt kastet hår, q-tips eller andre gjenstander som ikke bør kastes i toalettet.

Mange prøver å åpne de tette rørene selv, men dette kan gjøre vondt verre. Derfor bør du alltid kontakte fagfolk med kompetanse og riktig utstyr når rørene har tettet seg helt.

Vi hjelper deg med rørspyling

Eidskog og Kongsvinger Septik kan hjelpe deg med å utføre rørspyling slik at rør og avløp fungerer som de skal. 

Vi begynte å jobbe med rørspyling i 1992, og da investerte vi også i en kombinert suge- og spylebil. Vår lange erfaring og vårt spesialutstyr gjør at du kan føle deg trygg på at jobben blir utført på en grundig og profesjonell måte.

Vi kan også hjelpe deg med rørinspeksjon med kamera. Vi har utstyr som gjør at vi kan utføre inspeksjoner på rør som er opptil 500 meter lange. På denne måten kan vi avdekke feil eller mangler ved rørene. 

Slik kan du forhindre tette rør

Når vi har hjulpet deg med å åpne de tette rørene, er det mye du kan gjøre selv for å unngå at det samme problemet oppstår gang på gang. 

Det er mange som tenker at det er greit å skylle ut supper, sauser eller matrester i kjøkkenvasken, men dette bør unngås. Dette er fordi fettet i matvarene kan få en fastere konsistens når det havner i rørene, og dermed tetter rørene seg igjen. 

For å unngå dette problemet, kan du også helle litt kokende vann ned i kjøkkenvasken så fettet løser seg opp. 

På badet er det viktig at det ikke blir skylt ned for mye hår i sluket eller i doen. Unngå å børste håret mens du dusjer, da dette over tid kan tette igjen rørene. I tillegg bør du aldri skylle ned q-tips, sminkeservietter eller andre velværeprodukter i toalettet. Disse produktene hoper seg opp i rørene og blokkerer dem. 

Om Eidskog og Kongsvinger Septik

Vår historie begynte med at vi kjøpte firmaet, som den gang het Eidskog Septik, av Jan Olaf Olsen i 1989. I 2000 kjøpte vi også et annet septikfirma, og fusjonerte disse to firmaene sammen. 

Siden da har vi gått under navnet Eidskog og Kongsvinger Septik. Gjennom årene har vi regelmessig investert i nytt spesialutstyr som gjør at vi kan tilby alle tjenestene kundene våre etterspør.

Vi tilbyr nå de fleste tjenester innen vann og avløp, som for eksempel septiktømming, rørspyling, høytrykkspyling, slamsuging og lignende. 

Siden vi startet opp i 1989 har vi fått flere ansatte, mange fornøyde kunder og høy kompetanse innen vann og avløp. Nå er vi ti ansatte, vi har fem biler og moderne utstyr. Dette gjør at vi kan tilby rask service og grundig utførte oppdrag.

Bestill rørspyling av oss

Tette rør og avløp er ikke bare irriterende, men det kan bli et kostbart problem på sikt hvis man ikke gjør noe med det. Dette kan du forhindre ved å bestille rørspyling fra Eidskog og Kongsvinger Septik. 

Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål angående en av våre tjenester. Vi gleder oss til å høre fra deg!