Ser du etter et firma som kan hjelpe deg med septiktømming? Eidskog og Kongsvinger Septik tilbyr rask service, moderne utstyr og ansatte med lang erfaring.

Utenfor hytter og andre boliger som ligger utenfor tettbygde strøk, finner man ofte septiktanker. Dette er tanker hvor avløpet fra boligen samler seg opp. 

For å unngå at kloakken renner ut i naturen og forurenser, er det svært viktig at disse tankene tømmes regelmessig. Eidskog og Kongsvinger Septik utfører blant annet tømming av septiktank, sandfang og fettutskillere. Ta kontakt med oss dersom du vil ha mer informasjon angående priser eller lignende. 

Tegn på at septiktanken bør tømmes

Det er lett å glemme at septiktanken bør tømmes siden den er gravd ned under jorda, men dersom den ikke blir tømt, kan den renne over og skape lekkasje. 

Noen tegn på at septiktanken bør tømmes kan være at vannet i toalettet eller i vasken renner tregt, eller at det er våte, illeluktende områder rundt feltet der septiktanken befinner seg. En full septiktank kan gjøre at man ikke får brukt toalettet, og derfor er det viktig å ta tak i problemet så fort som mulig. 

Vanligvis er det kommunen som bestiller og planlegger tømming av septiktanker, men i enkelte tilfeller må beboeren selv sørge for at tanken blir tømt. 

Vi hjelper deg med septiktømming

Septiktømming er én av tjenestene Eidskog og Kongsvinger Septik kan hjelpe deg med. Vi har over 30 års erfaring innen vann og avløp, og tilbyr rask service og topp moderne utstyr.

Her er noen av de andre tjenestene vi tilbyr: 

  • Slamsuging
  • Rørinspeksjon
  • Høytrykkspyling
  • Tørrsuging
  • Oppmålingstjenester av rør og kummer

Om Eidskog og Kongsvinger Septik

Vår historie begynte med at Jan Olaf Olsen startet firmaet Eidskog Septik i 1985. Fire år senere kjøpte vi firmaet, og i 2000 ble firmaet fusjonert med et septikfirma i Kongsvinger. Dermed tok vi navnet Eidskog og Kongsvinger Septik. 

De neste årene vokste firmaet, og vi fikk flere ansatte og nye oppdrag. I 2000 kjøpte vi en kombinert suge- og spylebil og et stakekamera for rørinspeksjon, og rørinspeksjon ble etter hvert et ettertraktet tilbud blant våre kunder. 

Gjennom årene har vi investert i nytt utstyr for å kunne møte etterspørselen fra kundene våre. Vi har også bygget et garasjeanlegg med plass til seks enheter og et administrasjonsbygg med garderobeanlegg. I dag er vi ti ansatte som kan tilby de fleste tjenester innenfor vann og avløp.

Kontakt oss i dag

Eidskog og Kongsvinger Septik har nå over 30 års erfaring, og kan tilby høy kompetanse og god service. Vi stiller alltid med topp utstyr og jobber hele tiden med å forbedre oss for å møte kundenes behov. 

Vi holder til i Nygårdsveien 10 på Skotterud, og har både Norwegian Accreditation og Kiwa-sertifisering.

Dersom du har spørsmål angående septiktømming eller en av de andre tjenestene vi tilbyr, så ta kontakt med oss på e-post, telefon eller gjennom lenken nedenfor. Vi gleder oss til å høre fra deg!