Trenger du hjelp til septiktømming, slamsuging eller lignende? Eidskog og Kongsvinger Septik utfører alle tjenester innenfor septikservice.

Historien bak Eidskog og Kongsvinger Septik begynte med at vi kjøpte firmaet Eidskog Septik av Jan Olaf Olsen i 1989. Noen år senere kjøpte vi et annet septikfirma som vi fusjonerte sammen med det gamle firmaet, og ga det navnet Eidskog og Kongsvinger Septik. 

Siden den gang har vi tilbudt de fleste tjenester innenfor septikservice til våre kunder. Vi jobber blant annet med septiktømming, slamsuging, rørspyling og rørinspeksjon. 

På starten var vi bare et par ansatte i firmaet, men de siste årene har firmaet vokst, og vi er nå ti heltidsansatte som jobber med septikservice.

Moderne utstyr og lang erfaring

Gjennom årene har vi også investert i nytt utstyr for å kunne tilby alle tjenestene kundene våre etterspør. 

Vi har for eksempel opplevd stor etterspørsel etter rørspyling og rørinspeksjon, og har derfor investert i en rørinspeksjonsbil med traktorkamera og en kombinert suge- og spylebil. 

Vårt topp moderne utstyr, kompetanse og erfaring gjør at vi kan tilby kundene våre rask service og grundig utførte oppdrag. 

Vi er medlem av Rørinspeksjon Norge og er sertifisert av Kiwa og Norwegian Accreditation, noe som gjør at du kan stole på jobben vi gjør.

Våre tjenester

Våre dyktige ansatte har lang erfaring innenfor vann og avløp, og tar alle utfordringer på strak arm. Her er noen av tjenestene vi tilbyr: 

Septiktømming

Septiktanker bør tømmes regelmessig for å unngå at kloakken renner ut og skaper forurensning. Dersom vannet i toalettet eller i vasken renner tregt, kan det hende at septiktanken bør tømmes. 

Rørinspeksjon

Dersom det er mistanke om feil eller mangler ved et av rørene dine, kan vi utføre en grundig rørinspeksjon. Dette gjør vi ved å føre inn et kamera i rørene som viser oss bilder av hvordan det ser ut på innsiden. På denne måten kan vi avdekke eventuelle feil og utforme en rapport som dokumenterer feilene.

Rørspyling

Gjennom årene kan fett, matrester og produkter som for eksempel bomull tette igjen rør og avløp. Noen ganger må man ha profesjonell hjelp til å åpne rørene helt, slik at vannet renner ut som det skal. Eidskog og Kongsvinger Septik kan hjelpe deg med å utføre en grundig spyling av rørene.

Vi begynte å jobbe med rørspyling i 1992, og da investerte vi også i en kombinert suge- og spylebil. Vår lange erfaring og vårt spesialutstyr gjør at du kan føle deg trygg på at jobben blir utført på en grundig og profesjonell måte.

Les også: Rørspyling

Andre tjenester

Vi utfører også andre tjenester innenfor vann og avløp, som for eksempel landmåling, innmåling av kummer og lednigstraséer og peiling av rør/ rørtraséer. 

Kontakt oss for septikservice

Eidskog og Kongsvinger Septik har lang erfaring med det meste innenfor vann og avløp. Vi har kompetansen og spesialutstyret som skal til for at du får åpnet opp rørene slik at de fungerer optimalt. 

Vi er svært opptatt av å møte kundenes behov, og stiller alltid med topp moderne utstyr. 

Dersom du ønsker mer informasjon om en av tjenestene våre, så ta kontakt med oss på e-post, telefon eller gjennom kontaktskjemaet nedenfor. Vi er alltid klare for en prat!